Marko Kon zbog narušenog zdravlja bio je primoran da potpuno koriguje ishranu. U jednom trenutku vaga je pokazivala čak 156 kilograma, a visok šećer nije mogao nikako da kontroliše - dijeta je bila preko potrebna!

"Smanjio sam porcije na trećinu, izbacio ugljene hidrate i evo tako funckionišem već šest meseci. Zapravo oko godinu dana to traje, a za to vreme skinuo sam 45 kilograma. Doručkujem jedno jaje, za ručak naručim deset ćevapa pa ih razvlačim ceo dan. Pojedem sad dva, pa za dva sata još dva, pa opet kroz par sati. Na kraju pojedem tu svoju uobičajenu porciju ali razdeljenu na šest, sedam sati",  rekao je Marko na čijem slučaju se pokazalo da nutricionisti greše kada tvrde da je između obroka potrebno praviti pauze od po 4 sata.

"Ma greše. Na dva sata se ljudi sigurno goje ako jedu koliko im se jede, ali ja pojedem jednu sarmu pa stanem. Hleb uopšte ne konzumiram, luk isto jer ima previše ugljenih hidrata, papriku, šargarepu takođe, paradajz. Konzumiram zelenu salatu, blitvu, rotkvice, patlidžan i meso, tu nemam ograničenje. Jedem i čvarke i slaninu ali sve u malim količinama", kaže muzičar za "Story" koji sada izgleda neprepoznatljivo.

Izvor: Lepa&Srećna