Dženifer Lopez nikada nije izgledala bolje, veruju brojni njeni obožavaoci.

Ima telo kao isklesano, ali joj su joj i koža, kosa, lice... lepši nego ikad. Sigurno da deo razloga leži i u dobroj genetici ali pevačica i glumica ne posustaje u tretmanima koji prirodne atribute održavaju i naglašavaju.

Koža je centralna tema nege Džej Lo, naročito otkako je lansirala sopstvenu liniju kozmetike. Od gelova za čišćenje, pa do papirnih maski, lepa Latina ne propušta nijedan kozmetički proizvod. Pored toga, odlazi i na tretmane čuvene Toske Hastid, koja na spisku klijenata ima i Kim Kardašijan i Dženifer Aniston. Sve se primenjuje - mikrostruje, masaže, terapija svetlošću, kao i skupoceni preparati.

Njena omiljena tehnika za negu kod kuće? Uvek prvo dubinsko čišćenje, onda što jača maska. 

O njenim obrvama se stara "mađioničarka" Anastasija Soare. Njen moto je da dobre obrve vrede više od injekcija hijalurona. Pogledajte samo primer jednog njenog modela.

Što se tiče kose Dženifer Lopez, iza njenih uvojaka, punđi, šiški i pramenova stoji Kris Eplton, čovek koji je spreman na sve ekstenzije i druga pomagala samo da bi njegova muza blistala na svakom događaju.

Šminka je neizostavna za njen scenski nastup i prirodno da je radila sa brojnim šminkerima. Ipak, Meri Filips je ta koja je "izmislila" nje bronzani imidž, tople boje zahvaljujući kojima uvek izgleda kao boginja.

Ovu šminkerku prati više od miliona ljudi, a sigurno ćete i vi - da biste pronašli najbolju kombinaciju boja za vaš ten.

 Za telo igračice, Džej Lo, prirodno, treba da zahvali igri. Ali i Trejsi Anderson, koja je radila i sa imenima poput Gvinet Paltrou, Viktorije Bekam i Madone. Za njen metod rada je karakteristično da posvećuje veliku pažnju malim mišićima, dok insistira na jačanju snage i definiciji tela.

Što se tiče fantastično oblikovane zadnjice, pored napornih vežbi, glumica koristi i aparat za podizanje i učvršćivanje mišića, a radi po principu njihove kontrakcije. Upotrebljava ga i za stomak, a efekat je kao kad biste za 30 minuta uradili 20.000 "trbušnjaka".

Izvor: Lepa&Srećna