Počelo je snimanje epizoda nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje je posebno zanimljivo jer je na mesto Jelene Kareluše došla, niko drugi nego, Ceca Ražnatović.

Karleuša je dostojanstveno podnela što ju je ljuta rivalka zamenila i do sada se na tu temu nije oglašavala, a Ceca se potrudila da na prvom snimanju bude apsolutno u centru pažnje.

I ovoga puta uspela je da bude besprekorno stilizovana, a ispred studija na Košutnjaku pojavila se nasmejana, u pripijenom satenskom odelu s čipkom i kristalima. Uske pantalone s visokim strukom pokazale su Cecinu liniju na kojoj je vredno radila mesecima. Ona je ponela luksuzne aksesoare, a o minđušama i sandalama ne prestaje da se priča. 

ATA / Antonio Ahel Počelo je snimanje novih epizoda Zvezda granda

Ceca nije krila oduševljenje jer je pred njom novi profesionalni izazov.

"Puna sam razmevanja, jer razumem šta je trema, prosto se neko odseče. Vremenom se oni i opuste. Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, nisam se dvoumila. Sada sam tu i idemo u nove pobede. Mislim da je ovo lep i kreativan posao, mislim da ću uživati. Saša me je zvao, ali to nije bio prvi put. Nije bilo iznenađenja kada su me ostali članovi žirija videli. Biće sukoba mišljenja. To sam imala kroz iskustvo u pinkovim zvezdama, to nije svađa, to je takmičenje. Mislim da ću se lako uklopiti, ja sam neko ko jako brzo uči", rekla je Ceca za Kurir na pitanje novinara da li ima tremu što dolazi baš na Jelenino mesto, Ceca je kratko poručila:

"Ja mlada, neiskusna", rekla je pevačica kratko,

Izvor: Lepa&Srećna