Kada za dve nedelje počne nova sezona pevačkog takmičenja “Zvezde Granda”, na sceni će se pojaviti i novi žiri - tačnije, jedna nova članica a to je Svetlana Ceca Ražnatović. Ona će ocenjivati kandidate umesto Jelene Karleuše, saopštila je produkcija.

"Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija biti gledanija nego ikad. Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David", poručili su.

Ceca Ražnatović
ATA / Antonio Ahel 

Kako su naveli, dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši su "zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla".

Jelena je na svom Instagramu otkrila da "nisu uspeli da se dogovore", a nije komentarisala nove članove.

"Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi.

Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", poručila je pevačica.

Jelena Karleusa napušta Zvezde Granda
Instagram / karleusastar 

Tim povodom oglasila se i Snežana Đurišić, muzički urednik u pomenutom takmičenju.

Snežana Djurišić
ATA / Antonio Ahel 

"Kao muzički urednik Zvezda Granda, ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da je svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija Zvezda Granda i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobrodošla", poručila je Snežana, piše Kurir.

Izvor: Lepa&Srećna