Ceca Ražnatović ne spada u grupu onih dama koje skrivaju svoje godine. Vodi računa o sebi, redovno se neguje, pazi koje namirnice unosi u organizam, pa joj na izgledu mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke. 

"Tempo života koji mi pevači vodimo u mnogome se razlikuje od onog koji vode ljudi koji se bave drugim profesijama. Meni se poslednjih meseci dešava da kada dođem sa koncerta bude već pet sati ujutru, te mi je tada san preko potreban. Ujutru postoje pravila kojih se godinama unazad pridržavam, to je ta jutarnja rutina, kada se umivate, hidrirate kožu, a potom doručak, jutarnja kafa i dan može da počne", rekla je Ceca koja polako gazi petu deceniju pa je govorila i o dolasku menopauze i promenama koje to životno doba donosi:

"Za sada ne razmišljam o menopauzi. A što se tiče psihe, ne mislim da su razgovori sa psihoterapeutom bauk. To su stručna lica koja nam kroz razgovor mogu dati hrabrosti da se osećamo bolje i da učinimo dobre stvari za nas. Mene je život nosio od nemila do nedraga, ali sam nekako uvek sama sa sobom uspevala da pronađem najbolje moguće rešenje. Uz sve to imala sam podršku prijatelja, a posebno moje porodice", rekla je Ceca za "Naj ženu" i otkrila šta joj je veza sa devet godina mlađim muškarcem donela.

"Sve ono što jednoj ženi može da donese veza sa osobom koja vas razume i podržava na svim životnim poljima. To je danas retkost", kaže Ceca.

Izvor: Lepa&Srećna