Pevačica Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima, a njihov odnos koji nikada i nije bio previše blizak, posebno je narušen nakon što je u javnost dospeo snimak nastao na snimanju novogodišnjeg programa 2018. godine. 

Na njemu se čuo njihov razgovor gde Dragana pita Cecu da li se njih dve poznaju, a Ceca joj ostavlja mogućnost da sama odluči. Dragana Mirković je, posle skoro tri godine od javnog sukoba, progovorila o svom odnosu sa koleginicom.

 "U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam, da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom i ne plašim ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ako neko zna, slobodno nek kaže. Znači nikada, a nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog", ispričala je Mirkovićeva za "Kurir" televiziju, pa nastavila:

"Reći 'dobro veče', ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu, niti da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to... Da li je nju neko nešto slagao, da li joj je neko nešto rekao? Pojma nemam", objasnila je Dragana, dok Ceca nije želela da komentariše.

Pogledajte još Cecinih fotografija u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dnevna modna kombinacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna