Treće po redu National Geographic radionice za decu powered by VODAVODA Vodica, započeli smo razgibavanjem! Od 10 do 12h časova klinci su imali priliku da se aktviraju na sportskoj radionici Activity Centra. Ova radionica bila je osmišljena tako da se deci uz muziku, kroz igru i poligone, približi ljubav prema sportu i podstakne zdrav odnos prema telu, kao i da se pokrenu, aktiviraju i razmrdaju.

Poseban kreativan kutak odvojen je za upoznavanje sa najrazličitijim materijalima koji se mogu reciklirati u procesu stvaranja malog umetničkog dela. Na radionici Muzeja afričke umetnosti, pod nazivom “Reciklažom se čuva stvar”, mališani su seckali, lepili, učili o reciklaži i - stvarali! Najinspirativnije su bile maske sa kojima su na licima šetali do kraja programa.

A kada vaše dete posle National Geographic radionice samo zatraži da popije vodu - najzdravije piće na svetu, znajte da su za to zaslužni Sirena Milena i Kroko Loko junaci VODAVODA Vodice koji su se sve vreme neumorno igrali sa decom i izazvali veliko oduševljenje.

VODAVODA Vodica je prirodno mineralna negazirana voda, posebno prilagođena dečjim potrebama koja izvire sa dubine od 605 metara i prirodno se filtrira prolazeći kroz stene i slojeve krečnjaka iz netaknute prirode, što je čini jednom od najkvalitetnijih arteških voda na svetu. Zbog toga ima idealan sastav minerala za svaku pustolovinu i avanturicu vaših mališana. Junaci na posebno dizajniranim flašicama dodatni su motiv za decu da je piju - naročito kada ožive - kao na ovoj radinoci! Junaci iz morskih dubina su u nedelju zajedno sa decom - koja nisu mogla da sakriju radost - krenuli u avanturu i sa njima bojili bojanke, pevali i plesali.

Mondo/Uroš Arsić Održane treće po redu National Geographic radionice za decu powered by VODAVODA Vodica

 Iako su tokom čitavog programa mogli da se posluže Argeta Junior namazima, zvanična Argeta pauza za ručak usledila je taman na vreme, posle tri sata vežbanja i seckanja. Klinci su uživali u sendvičićima sa Argeta Junior namazima blagih i prijatnih ukusa. Ovim obrokom obradovali smo i roditelje jer se namazi Argeta Junior, koje su se služile deci, prave bez konzervansa, veštačkih boja i pojačivača arome.

Poslednju radionicu na programu pripremili su naši prijatelji iz Malakološkog muzeja koji su decu odveli u pravu podvodnu avanturu i na nesvakidašnji način upoznli sa svetom mekušaca sa ciljem da ukažu na važnost kontinuirane brige o životnoj sredini i zaštiti biodiverziteta, kroz priču o arhitektonskim delima prirode.

U osunčanom i veselom parkiću na Belgrade Waterfront-u pored reke, deca su imala priliku da u pesku traže školjke i puževe koje su kustosi Malakološkog muzeja doneli posebno za ovu priliku.

Muzika i dečji smeh koji su ispunili prelep ambijent Belgrade Waterfront-a, učenje kroz igru i zabavu, ali i pune ruke poklončića od naših prijatelja VODAVODA Vodice i Argeta Junior učinili su da jedva čekamo sledeću godinu i novo druženje!