Pobednik i Zvezda Granda za 2021. godinu, Mahir Mulalić se bio povukao iz ovog šou programa kad je doživeo tešku ličnu tragediju - 3. aprila mu je preminula majka, ali je uspeo da nastavi takmičenje. Posebnu podršku u tome mu je pružila produkcija, a naročito mentorka Marija Šerifović.

"Najzahvalniji sam Bogu i majci", rekao je u programu Jutro TV Prva mladi pevač "i majci sam i posvetio ovu pobedu. Znam da će uvek biti uz mene i trudiću se da to opravdam.

U najtežim njenim trenucima, u onom njenom ludilu i bunilu, znala je da mi šalje poruke i pita me kako teku pripreme, jesam li rešio šta ću da obučem, da li sam poslao mentorki Mariji snimke, da li slušam njene savete."

Mahir kaže da mu je Marija pomogla u svemu i da se od nje u svakom trenutku ima šta naučiti. Ipak, najvažnije što ona prenosi kandidatima je "kako biti čovek", priča zvezda Granda.

Oproštaj od majke bio je za njega težak, a u čast njoj je i otpevao pesmu u finalu "Mama". Na Instagramu je napisao ovu poruku:

Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je... Mati je mati... Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam...Tvoja neizmerna dobrota, duboko razumevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas... Ti si bila i ostala naše svetlo.. Naš pobednik... Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lepe reči, dobra dela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći... Još mnogo toga lepog bih voleo da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret... Volim te, majko - napisao je on tada.

Mahir Mulalić i Marija Šerifović Zvezde Granda
ATA / Antonio Ahel 

 Izvor: Lepa&Srećna