Tea Tairović privlači pažnju publike još otkako se pojavila na takmičenju za Zvezde Granda, ali je zapalila Balkan novom pesmom "Hajde" koja ne silazi sa trendinga na Jutjubu. 

Otkako je objavljen i kratak video klip u kojem se vidi kako gosti na veselju obasipaju pevačicu novčanicama dok izvodi ovu pesmu, Tea je dobila i nadimak "kraljica bakšiša". Naime, procenjuje se da je za samo tri minuta dobila pet hiljada evra. 

Međutim, ona kaže da tu uopšte nije sve u parama, već da je ponosna na spot koji je sama režirala.

"Mnogo smo vežbali", rekla je ona za Grand TV, "i nisam htela da stanem dok nije bilo baš sve kako sam ja želela. Sada sam zadovoljna i presekla sam, više ne primam nikakve savete i ne trebaju mi savetodavci."

Zanimljivo je da je Tea odlučila i da doda jedan deo teksta u delu pesme u kojem se osetila neka prazinina, odnosno, čuo se samo ritam.

"Dodali smo deo teksta na rumunskom, a i ja sam delom i rumunskog porekla pa se sve lepo uklopilo", rekla je Tea. Za mnoge koji to ne znaju, interesantan je i detalj da je tekst za ovu numeru pisala Sanja Vučić, naša predstavnica sa takmičenja za pesmu Evrovizije i članica grupe "Uraganke".

Na pitanja kako reaguje na kritike da pažnju privlači erotičnim izgledom ali ne i pevanjem, Tea kaže da "atraktivne devojke uvek moraju da se dokazuju da mogu još nešto i da umeju još nešto."

Izvor: Lepa&Srećna