Pevačica Ceca Ražnatović oduvek je imala vitku liniju. Ipak, u jednom trenutku nabacila je pet kilograma viška, što joj je jako smetalo pa je rešila da potpuno promeni ishranu. Njen jelovnik se sada bazira na mesu i salati, i ne može da zamisli da se drugačije hrani.

"Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam nutricionistkinju i zajedno smo napravile plan po kojem se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome", ispričala je pevačica koja se veoma brzo navikla na novi režim ishrane.

"Navikla sam se na taj režim ishrane i sad ne znam kako bih drugačije", kaže pevačica koja nije ljubitelj sporta ali je ipak pronašla način da ostane u kondiciji. "Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični", rekla je Ceca nedavno za "Informer hit". 

Da su rezultati više nego vidljivi, Ceca je pokazala kada je objavila snimak u bikiniju. Ona izgleda besprekorno, a njeni obožavaoci su joj uputili pregršt komplimenata.

 Izvor: Lepa&Srećna