Danas vojvotkinja od Kembridža, a kao devojka Ketrin Midlton, živela je i pre udaje za princa Vilijama na "visokoj nozi". Odrasla je u Berkširu, u domu vrednom 1,7 miliona evra.

Majka Kerol je radila kao stjuardesa, što je u vreme njene udaje za Majkla Midltona smatrano glamuroznim zanimanjem. On je radio u kontroli letenja, a potiče iz vrlo bogate porodice i ima veze sa britanskom aristokratijom.

Krajem osamdesetih godina prošlog veka, njih dvoje su započeli biznis sa opremom za proslave i zabave. Imali su ogroman uspeh i postali multimilioneri. Kejt, sestra Pipa i brat Džejms nisu znali šta znači "nemati".

Kejt Midlton i otac Majkl Midlton
Profimedia Kejt sa ocem Majklom Midltonom

Buduća princeza je pohađala škole u ekskluzivnim internatima, mada je to teško podnosila jer nije bila omiljena među učenicima. Sa Vilijamom se upoznala na Univerzitetu Sent Endrjuz u Škotskoj 2001. godine, a venčali su se deset godina kasnije.

Roditelji Kerol i Majkl preselili su se u novi dom 2012. godine, još luksuzniji od prethodnog. Ovo veliko zdanje je vredno blizu 5 miliona evra, zaštićeno je kao istorijski spomenik i mnogi kažu da bi moglo da "prođe" i kao kraljevska rezidencija.

Većina Britanaca i te kako drži do porekla bračnih partnera članova kraljevske porodice, a mnogi kažu da baš to što je odrasla u bogatstvu danas čini osnovu njene skromnosti i prefinjenog stila.

 Izvor: Lepa&Srećna