Božić je u kući Goce Božinovske započeo najlepšom mogućom vešću. Njen sin Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji! Buduća baka svoju radost je podelila sa svima na svom Instagram profilu.

Postaću baka!“, napisala je Goca na slici sina i snaje i dodala nalepnicu bebe.

Mirko Šijan Bojana Rodić
Instagram / gocabozinovska 

Ovu radosnu vest budući roditelji podelili su i sa Bojaninim sestrama i to na isti i veoma simpatičan, način – u novogodišnju vrećicu ubacili su pozitivan test na trudnoću.

Bojana Rodić trudna test na trudnoću
Instagram / miss.rodic 

Kako je sve to Goca doživela, objasnila je za medije:

"Najlepši božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. 'Malo kasnim sa poklonom', rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB. To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. 'Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba', a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna", rekla je buduća i ponosna baka i dodala:

"Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić daju test za trudnoću", objasnila je.

"Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba", zaključila je Božinovska i svima poželela srećan Božić, mnogo radosti i zdravlja.

Izvor: Lepa&Srećna