Vest o fizičkom napadu glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića od juče potresa javnost Srbije.

Incident se dogodio u niškom hotelu, u ranim jutarnjim časovima, a kamere su snimile kako glumac ustaje od svog stola, prilazi reditelju i udara ga. 

Bjelogrlić je priveden u policiju, a Antonijević je danas govorio o ovom napadu u emisiji Jutro TV Prva. Prema njegovim rečima, nikakvog prethodnog kontakta sa glumcem nije bilo, niti ga je u bilo kojoj situaciji tokom dana provocirao, kako se priča na nekim društvenim mrežama. 

"Prvi put kad smo došli u kontakt kad me je udario pesnicom. Nemamo nikakav kontakt, ceo taj dan sam proveo u jednoj vikendici", objasnio je reditelj. "Prišao je sa strane kojoj sam bio okrenut leđima, ugledao sam u jednom trenutku kako mi prilazi neko belom i okrenuo se. Mislio sam da je kelnerica u beloj košulji, a to je bio on u beloj majici."

"Ono što me je zabolelo, više od udaraca, jesu komentari i spin koji se pojavio u medijima a to je da sam ovaj napad ja nekako zaslužio."

"Izgleda da su dosta popili", napomenuo je reditelj i izjavio da ova glumica, koja je te večeri sedela sa Bjelogrlićem,  nije predviđena za ulogu u novoj sezoni njegove serije "Ubice moga oca".

Antonijević je juče govorio i o osnovnom motivu za koji pretpostavlja da je uzrok Bjelogrlićevog napada. 

Izvor: Lepa&Srećna