Premijera filma "Toma" na festivalu u Sarajevu bila je prilika da na crvenom tepihu vidimo i Jovanu Joksimović koja se pojavila u izuzetno elegantnom modnom izdanju.

Voditeljka je obukla haljinu asimetričnog kroja, sa ukrasnim "puf" rukavom na jednoj strani, dok je drugo rame diskretno obnaženo. Na donjem delu je preklopom dobijen šlic sa prednje strane koji seže do sredine butina.

Najlepši je sam materijal haljine - u popularnoj "ciklama" boji, koja nas uvek zavodi svojom lepotom negde između crvene i roze. Modni znalci najavljuju da će upravo ovakve nijanse će zavladati na jesen, kada treba da pripremite "zasićene" boje - "otrov" zelenu, jarku narandžastu, topložutu, crvenu! Naravno, ovo je samo jedan od trendova, a vi ćete izabrati omiljene kombinacije.

Jovana je uz svoju "magenta" haljinu ponela atraktivne bele papuče i "klač" torbicu, a od nakita samo ručni sat i dve jednostavne narukvice.

Da li uz ovakvu boju možete da stavite i ruž u toj nijansi? Ne preporučujemo. Bolje se odlučite za jarkocrveni karmin, baš kao i Jovana.

Izvor: Lepa&Srećna