"Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta", poručila je Severina o svom bivšem mužu, Igoru Kojiću.

Činjenicu da je razvod pevačice i fudbalskog menadžera zaista sada i služben potvrdila je preko svog PR tima, naglasivši da je sud bio vrlo agilan u potvrdi ovog predmeta.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički advokat predao je papire na sud i nemam šta da dodam. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog deteta nisu bili. I to, nećete verovati, ista sudinica koja je vodila predmet starateljstva, Tea Golub. Nije joj trebalo ni sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", rekla je Severina.

Ona i Igor su potpisali sporazumni razvod braka 19. avgusta i to u zagrebačkom sudu, a zahtev su podneli samo pet dana ranije.

Pevačica ipak podseća da je "svaki rastanak težak", a medijima je poručila: "Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", piše Jutarnji.hr.

Izvor: Lepa&Srećna / Jutarnji.hr