Ćutanje o razvodu Severine i Igora Kojića izgleda da je, konačno, prekinuto. Danas su potpisali papire, piše Republika, a zvanično je to obavljeno u Zagrebu.

Već je duže vreme bilo jasno da između nekada srećnih supružnika odnos više ne funkcioniše kao pre. Njihovi životi su se odvijali u različitim pravcima, što je Instagram pokazivao jasno "kao dan". On je obrisao sve njene slike, a ostavio samo par fotki na kojima je sa sinčićem Aleksandrom. Severina uporno objavljuje samo "solo" slike, a Igora je "otpratila" sa Instagrama.

Kako se priča, upravo je mališan bio glavni razlog zbog čega se nije govorilo o razvodu. Navodno je spor za starateljstvo, između Severine i njenog, takođe bivšeg, muža Milana Popovića trajao sve do kraja jula. Za to vreme je, izgleda, sklopljen dogovor o ćutanju.

Tako je i Igorov otac, Dragan Kojić Keba, više puta rekao da ništa ne može da kaže o ovom braku koji privlačio medijsku pažnju.

Zvanični zahtev za razvod je podnet 12. avgusta, čim je doneta presuda o starateljstvu nad malim Aleksandrom.

Instagram/Severina Pevačica objavljivala fotografije sa Maldiva dok je bila u zagrebu

LepaiSrecna Severina i Igor Kojić prvi put su zaplesali kao muž i žena uz pesmu "Moje zlato" koju je za njih izveo Petar Grašo. Pogledajte ovde bajkoviti momenat svadbe o kojoj je brujao čitav Balkan!

LepaiSrecna "Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te", napisala je na popularna pevačica Severina Vučković na mestu gde će mnogi - a ne samo njen dečko Igor Kojić, moći da vide čestitku...

Izvor: Lepa&Srećna