Folk pevačica Ana Sević uspela je da od medija sakrije svoje drugo venčanje - daleko od očiju javnosti, ona je 21. maja sklopila brak sa Danielom Nedeljkovićem.  

Bila je to vrlo diskretna ceremonija, a par je rekao sudbonosno "da" u jednoj crkvi u okolini Šapca. Kako kaže Ana, pred matičarem je izjavila da želi da uzme prezime Nedeljković, a samo za medije ostaje Ana Sević

"Bilo je vrlo skromno i vrlo emotivno", opisala je pevačica. "Samo dvadesetak ljudi je prisustvovalo, a nismo pravili nikakvu žurku već ručak. Biće vremena za veliko slavlje kad prođe korona", kaže Ana.

Gospođa Nedeljković nije želela ni veliku, svečanu venčanicu. Zgodna crnka je obukla belu mini haljinu sa "puf" rukavima", a mladoženja je nosio jednostavno lagano odelo.

Uz sve to, za razliku od prethodne udaje, ovoga puta pevačica ne namerava da se brzo vrati na scenu. "Želim da se posvetim porodici, da uživam u svojim ćerkama", rekla je. Inače, mlađa ćerkica Sena je krštena na isti dan kad su joj se roditelji venčali. Sedmogodišnja Lorena je, naravno, bila na venčanju.

Jedan običaj je, naravno, ispoštovan - kad je rekla "da", Ana je nagazila Daniela - kako bi, po predanju, ona "bila glavna u kući".

Izvor: Lepa&Srećna