Javnost već dugo intrigira odnos između Jelene Karleuše i Duška Tošića. Najviše je sve uzburkala serija napisa i fotografija o njenoj avanturi pa se svi pitaju da li će brak pevačice i fudbalera opstati.

Kako je počela sezona nastupa posle duže pauze zbog pandemije korona virusa, Karleuša ima sve više gostovanja pa je tako i sinoć privukla mnogo publike na jedan splav u Beogradu.

Jelena Karleuša
ATA / Antonio Ahel 

Fotoreporteri su se, po običaju, okupili da isprate njen dolazak i slikaju neki od već  čuvenih stajlinga. Međutim, pravo iznenađenje večeri je bio Duško koji je došao na nastup.

Obezbeđenje nije dozvolilo snimanje, ali je uprkos zabranama jedan video klip objavljen na društvenim mrežama. "Alo, ne snimaj", čuje se dok poznata silueta fudbalera promiče ispred gomile fotoobjektiva. 

Premda su mnogi najavljivali da su Jelena i Duško pred razvodom, pa čak i da su se razveli, Saša Popović ima potpuno drugačiji utisak. 

" Bili su kod nas na jahti sa decom, oni su jedna skladna porodica", kaže čelnik Granda. Saša i Suzana su, inače, kupili vilu u Opatiji i tamo provode leto. "Ne znam da li devojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga", rekao je Popović za Scandal!

ATA / Antonio Ahel Na nastup Jelene Karleuše u Beogradu došao je i njen suprug Duško Tošić.

Izvor: Lepa&Srećna