Kolin Džost, suprug glumice Skarlet Johanson, upravo je potvrdio da se očekuje njen porođaj i da je vrlo uzbuđen što čekaju bebu.

Holivudska zvezda je uspela da od svih sakrije trudnoću, mada su još u julu objavljena nagađanja kako je u drugom stanju. Najpre je svima upalo u oči to što nije davala mnogo intervjua niti pravila promocije filma "Crna udovica" što je sve iznenadilo budući da je glavna glumica ali i izvršni producent ovog ogromnog poduhata. 

Ipak, Skarlet su mnogi viđali preko Zuma, pa je čak gostovala i u popularnom šou programu "Večeras na programu" sa Džonijem Felonom, a nešto kasnije i u emisiji Seta Mejera. Međutim, prelepa plavuša se u ovim "video javljanjima" snimala isključivo od ramena naviše pa je tako uspela da sve prevari i prikrije trudnoću.

Zanimljivo je da je i njeno venčanje sa stend-ap komičarem i glumcem Džastinom, u oktobru prošle godine, proteklo bez prevelike pompe i da su posle tri godine zabavljanja uspeli da sakriju ovu svečanost od medija. 

Podsetimo, Johanson već ima ćerku Rouz iz prethodnog braka, koju je dobila pre šest godina sa Francuzom Romanom Dorijakom.

Izvor: Lepa&Srećna