Bogdan Srejović uživa u ljubavi s Cecom Ražnatović, potpuno joj je posvećan i spreman je da učini baš sve da joj izmami osmeh. Svakog jutra joj u krevet donosi kafu i ružu, pa ne čudi što je baš njega odabrala u moru udvarača.

Pored brojnih obaveza koje ima on je ipak pronašao vremena i da se okuša u jedno potpuno novoj sferi. Naime, Bogdan je postao glumac - ima epizodnu ulogu u filmu "Prolećna pesma". Na ovaj korak se odvažio na poziv rediteljke Natalije Avramović sa kojom je išao u gimnaziju.

"Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog... To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome",  kaže rediteljka za "Informer" i dodaje da se Bogdan odlično snašao pred kamerama:

"Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao", otkriva Avramovićeva koja već radi na nastavku ovog autobiografskog filma.

"U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak", priča Natalija.

Izvor: Lepa&Srećna