Ivana Selakov, kao i većina njenih kolega, ima problem da vodi uredan način života. Zbog nastupa nema kvalitetan san, a i ne uspeva da jede na vreme. Pevačica priznaje da nije ljubitelj sporta, ali otkriva kako uprkos svemu uspeva da održi željenu kilažu.

"Nažalost, posao pevača je takav da mi noći provodimo na poslu i zbog toga se hranimo uveče. Pokušavam to da korigujem maksimalno. Teško je kao pevač živeti zdravim životom i ja uvek skidam kapu onima koji mogu da rade ovaj posao i žive zdravo. Kod mene mi se jedino dopada to što svaki put posle nastupa ne jedem i zbog toga sam ponosna na sebe. Dešava se da dođem u 12 sati u klub, a završim tek u četiri ujutru", kaže Ivana i otkriva šta uradi kada dobije napad gladi.

 "To bi retko ko mogao da izdrži, ali na svu sreću organizam mi se navikao. Trudim se kada sam najgladnija da nepokleknem. Mami me da pojedem parče pice ili nešto iz pekare, ali onda se napijem vode i tako uspem da utolim glad", rekla je Ivana Selakov za "Zdrav život" i priznala koji su joj najveći gastro grehovi.

"Volim testenine i paste, bureke i znam da je to moja velika mana, Leti obožavam sladoled ali jedem i lubenicu. Eto, barem nešto zdravo da ubacim u svoj organizam. Volim ceđene sokove, obično od narandže. Meso je sastavni deo moje ishrane i to jedna od bitnijih stavki. Svesna sam da nije afirmativno ovo što pričam, ali bila sam samo jednom prilikom u teretani i shvatila da to nikako nije za mene. Pogotovo što se u ovim godinama sve već taloži i nažalost ne mogu da utičem na to",  bila je iskrena Ivana.

 Izvor: Lepa&Srećna/Zdrav Život