Goca Tržan pre šest godina izgovorila je sudbonosno da 15 godina mlađem bubnjaru Radomiru Novakoviću. Da je njihova ljubav jaka potvrdili su još jednom kada su se na intimnoj crkvenoj ceremoniji zakleli jedno drugom na večnu ljubav i pred bogom.

Čestike za srećni par pristigle su sa svih strana, ali ova vest je neprijatno iznenadila pevačicinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića. On je istakao da ne zna kako se njegova bivša supruga udala u crkvi, jer njih dvoje navodno još uvek nisu crkveno razvedeni. Goca se osvrnula na Marinkovićeve izjave i naglasila da je sve potrebne procedure ispoštovala.

"Ne, ja sam lagala i sveštenika, i patrijarha i sve u crkvi! Naravno da sam razvedena u crkvi. Prošla sam posebnu proceduru kako bih se razvela i to je završena priča. Trajalo je neko vreme, ali sam se razvela. Ne znam šta ko priča, ja sam ispoštovala proceduru koju je crkva od mene tražila, sve mejlove sam poslala i dobila razvod",  rekla je Goca koja se osvrnula na izjave Ivana Marinkovića o tome da je možda slagala crkvu da se razvela od njega:

"Prvo ja to ne bih uradila zbog sebe, nikada. Drugo, crkva je ozbiljna institucija gde postoje crkveni zapisi, crkvene knjige u kojima se vodi evidencija. Nije to prepisvačka škola Ćirilo i Metodije, pa da može tek tako neko da uđe i slaže",  navela je Tržanova za Alo! koja je otkrila da je morala da traži i blagoslov od crkve jer je od supruga starija 15 godina.

"I ne samo za crkveni razvod, prošli smo posebnu proceduru jer sam ja od Radomira starija 15 godina, pa smo morali i za to da dobijemo blagoslov crkve,  bila je iskrena pevačica i istakla da ona i Ivan nisu ni bili venčani u crkvi

 "Crkva ne radi na poverenje, morali smo ozbiljnu papirologuiju da obavimo i proceduru. To nije kiosk. Osim toga, za Ivanovu informaciju, mi nismo ni bili zavedeni u crkvene knjige kao venčani. Evo i to da znate, pop je verovatno bolje video tada od nas, tako da mi crkveno nismo ni bili venčani", rekla je Goca.

Goca i Raša već godinama sjajno funkcioniše uprkos razlici u godinama. Iako u svojoj ljubavi uživaju imaju jednu neostvarnu želju - da dobiju potomstvo

 Izvor: Lepa&Srećna