Milan Stanković nikada nije želeo da se u medijima pojavljuje po svaku cenu. Svaki intervju koji je dao bio je povodom novog hita ili nekog profesionalnog uspeha. Zato medijske pauze kod njega nisu retkost, a na to se odlučuje jer, kako kaže, nema vremena da se utrukuje sa glupostima.

"Vreme i zbivanja su takvi da je lako banalizovati i obesmisliti svakoga. Kao neko ko se ovim poslom bavi zbog dara i smisla, ne učestvujem u preprodaji i banalizovanju sebe kako bih, eto, samo bio prisutan u medijima", rekao je Milan i istakao da je rad da govori kada za to postoji povod:

"Uvek se vraćam kada imam novu muziku, koncept i novi stil, a moja publika je verna, svesna i strpljiva. Na njih sam najviše ponosan, oni me odmah postavljaju na vrh top-lista i trendinga. Između ostalog, zbog toga sebi i smem da dozvolim pauzu", rekao je u junu 2020. godine za "Story" magazin od kada se nije ni pojavljio u medijima. 

Svaki pevačev korak obožavaoci pomno prate na njegovom Instagramu, međutim i tu se objave retke. Izvori bliski pevaču tvrde da se 
poslednjih godinu dana okrenuo veri, te često obilazi manastire, zbog čega su počele da kruže glasine da je odlučio da se zamonaši.

"Pandemija korona virusa u velikoj meri uticala je na to da Milan promeni način života. On u poslednjih godinu dana redovno posti, ali i obilazi manastire. Nedavno je posetio i manastir Podmaine, koji se nalazi u Crnoj Gori, u blizini Budve, koji je na njega ostavio poseban utisak", priča izvor blizak pevaču za "Blic" i dodaje da Stanković ipak ne odustaje od muzike.

"Milan je u veri pronašao mir, oseća se lepše i spokojnije, međutim, ne planira da se zamonaši. Nastavlja da se bavi muzikom, u planu mu je da publiku uskoro obraduje novom pesmom", zaključuje izvor.

Izvor: Lepa&Srećna