U ovakvom vremenu, trenuci za uživanje tokom kojih se možemo rastretiti i jednostavno družiti sa prijateljima uz smeh i zabavu – postali su pravi luksuz.

Živeti elegantno i u trendu danas ne predstavlja više večerati u elegantnim restoranima, nositi smerne odevne komade i život na „visokoj nozi“. U današnje vreme, u trendu je biti smeo i odvažan pred svim izazovima koje život nosi, biti ambiciozan u dostizanju životnih uspeha ali i sakupljanju lepih trenutaka, i poslednje ali podjednako važno, biti hedonista koji živi život punim plućima uz neprekidno istraživanje sveta oko sebe. Danas je must have biti drugačiji.

Upravo to je epitet koji savršeno opisuje Kronenbourg 1664 Blanc pivo, nastalo u rukama svetski cenjenih pivskih majstora iz tradicije čuvane više stotina godina, odeveno u nesvakidašnju kraljevsko plavu ambalažu, i upotpunjeno aromama karamele, korijandera i pomorandžine kore. Namenjen je onima koji svemu što rade dodaju dozu stila i koji u sve što rade unesu jedinstven sjaj koji je nemoguće ne zaboraviti a sasvim sigurno primetiti, baš kao i Blanc ukus.

Stvoren za hedoniste sa finim nepcima koji uvek očekuju neočekivano, savršeno se kombinujući i dopunjujući sa ukusom svetskih delikatesa. Inspirisan je onima koji u svakom danu pronađu razlog za uživanje, jer Blanc je više od piva. On je smeh sa prijateljima do kasno u noć, ljubav na prvi pogled, lepršav osećaj šetnje po sunčanom danu i odsjaj plavog dragulja na plesnom podijumu. Potpuno sofisticiran, uzbudljiv I jedinstven, I spreman da svaki vaš trenutak podigne na viši nivo.

Svejedno da li je to uživanje u pikniku u prirodi po sunčanom danu, večera za prijatelje u toplini svog doma ili đuskanje tokom dugih noći na plesnim podijumima, Blanc će baš svaki događaj ispuniti sa radošću življenja I dati mu notu modernog luksuza određujući meru dobrog
ukusa, i to ne samo u piću već i u hrani, dekoraciji, ambijentu i atmosferi.

Upravo to je tema novog YouTube serijala „Blanc- Mera dobrog ukusa“. Kroz četiri epizode serijala, poznate ličnosti za sebe i svoje goste organizuju jedinstvene događaje koje odlikuju brižljivo odabrana hrana, posebno odabrana dekoracija prostora i nezaboravno druženje, naravno uz gutljaje vrhunskog piva. Imaćemo prilike da vidimo kako je to influenserka Tamara Ćosić organizovala šik piknik za svoje drugarice, glumac Ivan Mihailović specijalno gastro veče za prijatelje, dizajnerka enterijera i osnivač bloga Marina Enterijernica - Marela Aćimović bioskopsko veče za svoju porodicu, a glumac Bojan Perić potpuno nesvakidašnji boys night za svoje drugove. Ono što je posebna vrednost serijala je što će upravo ove epizode moći da inspirišu one koje ih gledaju da i sami organizuju neki ovakav ili sličan
događaj baš u svom domu i učine ga nezaboravnim.

Domaćin ovog serijala je glumac Luka Raco koji će gledaoce i sve svoje goste uz prepoznatljiv osmeh voditi kroz organizaciju svakog događaja, dodajući mu nezaobilazan šarmantni pečat. Epizode serijala „Blanc – Mera dobrog ukusa“ možete pogledati svakog
četvrtka tokom avgusta na Blanc YouTube kanalu.

Doživite neodoljiv spoj savršenog piva i priče koja uz njega ide, i sa stilom nazdravite za sve one trenutke koje ćete učiniti posebnim.

Serijal „Blanc- Mera dobrog ukusa“ možete pratiti putem ovog linka.