Bojana Rodić je izabranica Mirka Šijana, sina Goce Božinovske. U vezi su nešto više od godinu dana, a svoju ljubav će uskoro krunisati i brakom. Kako je Bojana u sedmom mesecu trudnoće, slabije se kreće i slabije radi, ali i dalje zarađuje velike svote novca.

Oduvek se spekulisalo da "juri" dobrostojeće momke, a ona je dokazala da to nije istina i da sama zarađuje i bori se za svoj dinar.

"Iako su pojedini zlonamerno dočekali njenu vezu sa Mirkom i pričali da se "bogato udala", iako njih dvoje nisu još uvek u braku, svi koji je znaju poznato im je da ona nije iz te priče. Njihova porodica je oduvek lepo živela i ništa nije falilo ni njoj niti njenim sestrama. One su odmalena vaspitavane da cene svaki dinar, a ako prođete po Titelu svi će vam reći koliko su to vredne i radne devojke. Uvek su pomagale roditeljima, pa čak i kada su imale mnogo obaveza oko fakulteta. Čujem neke ljude da kažu kako su napirlitane i da izlaze. Pa, kakve to veze ima?! Koja mlada devojka ne voli da se sredi i provede. Ali razlika je u tome što su one uvek umele da zasuču rukave i pomognu u svim poslovima, osim onim tipično muškim. Otkad je sa Mirkom, Bojana je isto tako umela uvek da dođe u Titel i pomogne roditeljima. Sad zbog trudnoće ne može, naravno, niko to i ne očekuje. Ipak, iako je Mirko dobrostojeći mladić, ona i sad voli da ima svoj dinar, pa je sklopila dogovor sa nekoliko brendova koje reklamira na društvenim mrežama. Nju prati 50-ak hiljada ljudi i novine stalno pišu o njoj, pa nije ni čudo što joj šalju toliko stvari za reklamu. Pritom je ona jako lepa devojka, pa je prate i klinke. Eto, ništa njoj ne fali sa Mirkom, ali kad od malih nogu navikneš na svoj dinar, onda se to nikad ne promeni, zaključio je izvor za "Puls online".

Nedavno je blistala na prvom rođendanu svog sestrića Željka Ražnatovića, iako je u sedmom mesecu trudnoće i dalje izgleda sjajno i veoma atraktivno.

bojana rodic instagram mirko sijan
Foto: Damir Dervišagić 

"Bojana je aktivna trudnica. Iako joj je stomak sad već jako veliki, ona se ponaša kao i pre. Ide u šetnje, sastaje se sa sestrama, ne propušta porodične proslave. Pa, eto, videli ste je na prvom rođendanu sestrića Željka, kao čigra je", zaključio je izvor.

Svadbu žele da naprave baš kako dolikuje, pa čekaju da se situacija sa korona virusom stabilizuje kako bi napravili gala proslavu.

Izvor: Lepa&Srećna