Sadik Hasanović jedan je od finalista poslednje sezone pevačkog takmičenja "Zvezde Granda", a ujedno i član grupe "Sateliti" koja je, kako mediji prenose, pevala o klanju Srba u Bratuncu. Ceo slučaj je digao Srbiju na noge, a mediji ne prestaju da pišu o tome.

Estrada se oglasila i oštro osudila potez Sadika Hasanovića, a jedan od prvih koji je prokomentarisao je bio Bora Đorđević.

"Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od strane Nasera Orića, mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice... Ti 'Sateliti' su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i da šire svoj otrov", poručio je.

Onda se oglasila i Ceca.

"Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem. Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima", poručila je srpska pevačica, prenosi Informer.

A da stvar bude još delikatnija i Aca Lukas se oglasio i zakuvao čorbu.

"Imamo mi mnogo gorih koji su pre njega pevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Evo na primer Dino Merlin. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pesme nije pevao za vreme takmičenja", prenosi Objektiv.

Sadik Hasanović se nakon svega oglasio i istakao da je imao samo 12, 13 godina kada je to pevao, kao i da sada kada ima 20 godina nije u stanju da mrzi.

Izvor: Lepa&Srećna