I dok je većina poznatih ličnosti spas od vrućina potražila na nekoj od luksuznih destinacija, Seka Aleksić, čini se, nema nameru da pakuje kofere. Zato ima i dobar razog. Pevačica je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem izgradila pravi mali raj, na imanju u Staroj Pazovi. Tokom leta Seka najviše vremena provodi u bajkovitom dvorištu, koje poseduje sve što je svim članovima porodice neophodno za apsolutno uživanje. 

Odluku da napuste Beograd i sinovima Jakovu i Jovanu obezbede odrastanje u drugačijoj sredini doneli su Veljkovo insistiranje.

"On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno", istakla je pevačica nedavno.

Kako bi se zaštitili od radoznalih pogleda Seka je oko svog imanja podigla ogradu, pa parče njenog raja možemo da vidimo samo kada objavi fotografije na Instagramu. Sada nam je pokazala delić svoje oaze mira i naglasila da je dom, ipak, najlepše mesto na svetu. 

Instagram/Seka Aleksić Dom Seke Aleksić predstavlja pravu oazu mira

Izvor: Lepa&Srećna