Svako pojavljivavanje Nataše Bekvalac u javnosti izaziva mnogo pažnje. Pevačica je u svakoj prilici obučena kao da je sišla s modne piste, lice joj je uvek negovano, a frizura besprekorna.

Nataša je iskreno priznala da bez sestara ne bi mogla da funkcioniše, posebno bez Kristine koja je zadužena za sva njena modna izdanja.

"Ne daj Bože da to vidite. Kristina mi je poslala neke repere, kad bih ja samu sebe oblačila, mislim da bih izgledala kao da pevam pod nekom šatrom, kao šatorska pevačica",  rekla je nedavno Nataša, a Kristina je sada to i potvrdila.

"Nataša je potpuno van tokova kada je moda u pitanju, ona to uopšte ne doživljava. Njoj garderoba služi da joj bude komotno. Postoje neke stvari koje ona ne voli i koje ja ispoštujem jer je i meni kao profesionalcu stalo da se moj klijent, u ovom slučaju sestra, uvek oseća prijatno i udobno u onome što nosi. Mi jako dugo radimo zajedno i uigran smo tim, tako da nema tu prostora za neke velike greške", bila je iskrena kreatorka u razgovoru za "Alo!" i istakla da je Nataša jedina osoba s kojom će sarađivati.

"Mogu samo da radim sa sestrom! Sa drugim pevačicama sam probala, ali odlučila sam da će jedina osoba sa kojom ću sarađivati biti moja Nataša", rekla je Kristina i naglasila da je Nataša redovno plaća.

"Ja sam na plati kod Nataše Bekvalac i plata je redovna, što je meni jako bitno", bila je iskrena Kristina. 

 Izvor: Lepa&Srećna