Težak peh pokvario je putovanje našoj popularnoj pevačici Nataši Bekvalac i njenoj sestri Kristini. Naime, njih dve su sa timom krenule na Ibicu a u Cirihu je otkrivena neprijatna omaška.

Švajcarska pasoška kontrola uočila je da je Kristini istekla važnost pasoša pa su je smesta odveli u posebnu prostoriju i tamo ispitali kako je uopšte uspela da poleti iz Beograda. Bekvalčeva je objasnila da je u žurbi spakovala stari pasoš umesto novog. Predložila je da neko skenira taj važeći i pošalje im kao dokaz da ima validnu putnu ispravu, ali za švajcarske vlasti to nije dolazilo u obzir, piše Informer.

Nije bilo druge nego da ostane na aerodromu i čeka prvi let za Srbiju, a tih nekoliko sati je navodno provela u suzama. Nataša, već navikla na razne stresove, produžila je put sa ekipom. Kristina je, po povratku u Beograd, kupila nove avionske karte i krenula sama put Ibice gde je društvo već čekalo. 

Boravak na Ibici biće, pre svega, radan je naša pevačica snima spot, ali ne propuštaju priiku ni da se dobro zabave u pauzama snimanja. Slike su fenomenalne, a Nale Nacionale izgleda bolje nego ikad.

Izvor: Lepa&Srećna