Voditeljka Sanja Marinković trenutno se nalazi u Dubaiju na odmoru. Kako ističe prvi put je, nakon 13 godina, sama otputovala negde i odlično se zabavlja potpuno posvećena sebi. Ipak, uprkos sunčanim plažama i dobrom raspoloženju, situacija u ovom delu sveta nije baš tako idealna.

- Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se - rekla je za emisiju "Kec na 11".

Prema njenim rečima ova zemlja čini sve da podstakne svoje građane na vakcinisanje, a kršenje mera je sankcionisano ogromnim kaznama.

sanja marinkovic
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

- Ako u taksi uđete bez maske kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema – kazala je Sanja Marinković.

Na pitanje voditelja da li sme da pita sa kim je na odmoru, Sanja je uz prepoznatljiv glasan smeh rekla:

sanja marinkovic
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

- Smeš, naravno. Sama sam. Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo – zaključila je.

Izvor: Lepa&Srećna