Sanja Vučić, članica popularnog trija “Hurricane“ će morati da pije lekove do kraja života. Lekaru se obratila jer je primetila da sa njenim organizmom nešto nije u redu. Osećala je hroničan umor i dramatične promene rasploženja, a onda joj je dijagnostikovan "Hašimoto tireoiditis“.

"Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize. Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna", ispričala je Sanja koja se osećala jako loše pre nego što je počela da uzima terapiju.

 "Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost", ispričala je ona za Story.hr koja je promenila svoje životne navike.

"Nerviranje svakom čoveku stvara zdravstvene probleme, a nama sa "Hašimoto sindromom“ naročito. Zato nastojim da, koliko god je moguće, zadržim pribranost. Uz to, trudim se da vodim zdrav život, ali moram priznati da mi ne uspeva baš uvek. (smeh) Još pre dve godine počela sam da ishranu dovodim u red jer su se pojavili problemi s težinom. Ne odgovaraju mi namirnice koje sadrže gluten, a mlečne proizvode sam svela na minimum jer mi smetaju, mada jogurt obožavam", rekla je Sanja nedavno za Hello! i istakla da redovno vežba.

"Međutim, još nailaze periodi kada ne mogu da odolim ‘brzoj hrani‘. Igrom slučaja, najviše volim upravo ono za šta će svaki lekar ili nutricionista reći ‘ne, nikako‘. Kad želja nadvlada, već sutradan izgledam kao balon, jer moj organizam zadržava veliku količinu vode. Zato se odmah vraćam na pravi put, pa jedem ono što se svima savetuje, a i vežbam", bila je iskrena Sanja.

 Izvor: Lepa&Srećna