Iza Slađane Milošević je težak životni period. U maju joj je iznenada pozlilo nakon čega je hitno hospitalizovana. Ona je imala unutrašnje krvarenje, a kako joj se stanje naglo pogoršalo, lekari su odlučili da je zadrže na bolničkom lečenju. Iako je bila u kritično nije paničila, a danas se uspešno oporavlja, pa je zakazala i nastupe za početak avgusta.

"Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina ", rekla je multimedijalna umetnica za "Gloriju“ i istakla da je ono što je doživela najverovatnije reakcija organizma ne sve što joj se dešavalo prethodnih meseci.

"Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze ‘prenapregnutosti materijala‘, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija", bila je iskrena Slađana.

 Izvor: Lepa&Srećna