Sofija Milošević i Luka Jović uživaju u ljubavi koju je upotpunilo rođenje sina Alekseja. Njihove emocije su se rodile iz prijateljskog odnosa koji je zasnovan na obostranom poverenju,a manekenka je već više puta isticala da je Luka savršen otac ali i životni partner. 

"Sve je to tako dobro funkcionisalo, zato što smo mi stvarno počeli kao prijatelji, mi smo po pet, šest sati noću pričali, i tako smo izgradili taj prijateljski odnos, koji je bio osnova za poverenje zbog čega je nama sve posle bilo lepo", rekla je Sofija nedavno,a sada i otkrila šta joj Luka najviše zamera.

"Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: ‘Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš‘, i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim", rekla je Sofija i priznala je fudbaler taj koji je vešt u kuhinji.

"Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. On je taj koji sprema fantastične đakonije", kazala je Sofija za "Informer" i otkrila oko čega se često svađaju.

"Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo nikako u gradu", bila je iskrena Sofija. 

 Izvor: Lepa&Srećna