Darko Lazić je napustio Srbiju posle raskida sa Marinom Gagić, ali interesovanje medija za njega i njegov ljubavni život ne prestaje.

Prema navodima, njegova nova devojka je Barbara Bobak, a mnogi tvrde da Marina i ona izuzetno liče.

To je i provociralo uzajamne poruke u kojima je Barbara naglasila da "nije ničija kopija", dok Marina ne prestaje da objavljuje izazovne slike na Instagramu. Ipak, najjaču reakciju imali su Barbarini roditelji.

"Kada su čuli da je sa Darkom, doživeli su nervni slom. Ona ih je ubeđivala da je to laž i da ona Darka lično ne poznaje, ali ih nije ubedila. Rekli su joj da bez nadzora nigde više neće mrdnuti. Opšti haos je ispao. Rekli su joj: ‘Nećeš nas brukati s tim švalerom što ne zna koliko se puta ženio, jel treba da savijamo glavu zbog tebe i klošara!’ Baš je bilo gusto", piše "Star".

Darko je prvobitno negirao vezu sa Barbarom, a onda objavio snimak na kojem su zagrljeni što su svi shvatili kao potvrdu veze. Barbara je podgrejala ove tvrdnje, izjavivši kako se već upoznala sa Darkovim bratom. Takođe, prija joj i činjenica da je Darkova mama Branka izjavila kako je "lepša od Marine i uopšte ne liči na nju".

Izvor: Lepa&Srećna