Interesovanje za ljubavni život Darka Lazića ne jenjava premda je pevač napustio Srbiju, a sada je i Barbara Bobak odlučila da da svoj komentar!

Pevačica sa kojom je Darko, navodno, u vezi čula je  kako Marina Gagić tvrdi da je ona samo kopija jer je sličnost između ove dve crnke očigledna. Međutim, Barbara je oštro odregovala: "Mene to ne zanima, to su za mene dečje bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam sa njom preko novina. Nije lepo, a nije ni damski", rekla je Barbara za Informer.

Barbara Bobak
Instagram / barbara.bobak 

Nekadašnjoj učesnici u takmičenju Zvezde Granda očigledno laska što je Darkova majka rekla kako je Barbara lepša od Marine. 

"Nisam se još upoznala sa Brankom ali jesam sa Darkovim bratom", kaže ona, najavljujući time da je porodica Lazić spremna da je prihvati. Na priče kako joj Marina preti ima samo kratak komentar: "Moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Devojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa njom mi je klinački", zaključila je Barbara, koja je nedavno ispričala i kako se upoznala sa Darkom.

  Izvor: Lepa&Srećna