Jelena Karleuša čini sve da bi što duže, kako ona kaže, bila "dobra mačka" a održavanje vitke linije je jedna od glavnih stavki u tim naporima. Kaže da joj smeta i višak kilograma, ali i celulit.

Više puta su i ona i njena koleginica u žiriju takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović isticale kako je njihova nutricionistkinja "pravi Hitler". Marija, takođe, kuburi sa viškom kilograma i često na svojim društvenim mrežama deli iskustva u vezi sa pripremom hrane i mršavljenjem. Popularna "Šeki" ipak, priznaje i kad "zgreši" što je neminovno kad ode kod mame Verice u Kragujevac.

Jelena se ipak rigorozno pridržava svojih pravila. Ona uvek napominje kako ne puši i ne pije kafu, a svima je poznato da ne jede meso i da odbija da nosi krzno životinja. Kako je nedavno otkrila, prestala je da jede i šećer.

Premda je moćna influenserka koju na Instagramu prati i više od 2 miliona, ona skoro nikad ne objavljuje fotografije hrane za koje je poznato da svi vole da gledaju. Ipak, nedavno su svi radoznalo zavirili kad je pokazala posluženje u avionu kojim je putovala na nastup.

voće
Instagram / karleusastar 

Kao što možete da vidite, kod dive na letu se služilo - samo voće!

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša drži rigoroznu dijetu da bi linija ostala vitka!

Izvor: Lepa&Srećna