Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a njen izgled je rezultat velikog truda i ulaganja. Uz korigovanu ishranu uspela je da liniju doveda do savršenstva, a sada je priznala da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

“Plastična hirurgija je fantastična stvar. Ako se ne pretera i ako se radi pametno pametno, može da se izgleda fantastično. Pravim plan kako da se bavim ovim poslom narednih 20 godina, a da ne promenim izgled. Nisam upala u priču o Dorijanu Greju koji želi da zauvek izgleda mlado, ali moj posao je da izgledam dobro. Jedine dve korekcije koje sam radila su grudi i usne. Ali usne nikada nisu bile trajne, nego nešto što mora iznova da se radi. Samtram da sve što je trajno na licu može da ima velike posledice“, rekla je Jelena za Exclusive i dodala da planira da radi i botoks.

“Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto čime se ja hvalim. Vreme je sad. Nekada je bolje početi na vreme, nego da se dese trajne posledice koje samo radikalnije mogu da se reše. Ušla sam upravo u tu fazu kada je poslednji voz za neku vrstu inervencija“, rekla je pevačica kojoj je velika želja da operiše nos, a planira da smanji grudi. 

“Moja životna želja je da operišem nos. Ali nisam uradila, jer je na sred lica, plašim se greške. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, to su opet grudi. Velike grudi nisu sada toliko in i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvek smeta je višak kože, kilograma, celulit, bore“, rekla je Karleuša.

 Izvor: Lepa&Srećna