Neverovatna pobeda pevačice Bojane Barjaktarević u takmičenju "Nikad nije kasno" ostaće sigurno zabeležena u istoriji ovog šou programa - ona je osvojila sve tri prve nagrade! 

Da podsetimo, prva se dobija na osnovu glasanja publike putem SMS poruka, druga glasovima preko Fejsbuka a o trećoj odlučuje stručni žiri ovog takmičenja.

U sva tri glasanja Bojana je ubedljivo bila prva a, kako je sinoć rekla, nikad u životu joj se ruke nisu toliko tresle kao u trenucima proglašenja ovih odluka.

Ipak, na njenom Instagramu, u prvom redu nije njena slika sa trofejima niti snimak pobedničke pesme, već je istaknuta njena ćerka Ljubica

Kako je majka već i u samoj finalnoj emisiji rekla, i ćerka je pevačica, a nema sumnje da da je talenat dobila u nasledstvo. Tipično za naše majke - da se povuku u drugi plan, a da decu pohvale u javnosti kad god to mogu!

 Koliko majka i ćerka liče, zaključite sami!

Da podsetimo, Bojana ima 46 godina i rođena je i živi u Paraćinu. Poznata je i kao nekadašnja dugogodišnja pevačica grupe "Bel ami", a kako je Žika Jakšić sinoć spomenuo, mnoge njihove pesme je napisala upravo Bojana.

Izvor: Lepa&Srećna