Glumica Mirka Vasiljević nije skrivala da je uz svog izabranika Vujadina Savića pronašla sve o čemu je sanjala. Zato je logičan sled njihove velike ljubavi proširenje porodice. Mirka i Vujadin sada očekuju četvro dete, a glumica, koja je u šestom mesecu trudnoće, podelila je uzbuđenje zbog proširenja porodice i istakla da nema čega da se boji.

 "Nisam neko ko je plašljiv i ko ima strah. Vodim se time da, ako imate prave ljude kraj sebe, koje volite i koji vas vole, ništa nije teško. Nemam čega da se plašim, dosta toga mi je već poznato, ali neke stvari sam već i zaboravila. Sada razumem onu staru izreku da su mala deca mala briga, a velika velika briga. Tako da ću se nekih stvari sada i prisetiti. Mi smo želeli veliku porodicu, već je i imamo, ali, naravno, nikad dosta i uvek se kaže kad ima mesta za jedno ili dvoje, ima za još, pa videćemo za koliko će u našoj porodici biti mesta" , rekla je  Mirka u emisiji "Premijera - Vikend specijal", ali nije želela da otkrije pol bebe.

"Za početak bih volela bih da budem živa, zdrava, prava, da budem dobra sebi i svojoj deci, da sve dobro podnesem i odradim. Pa, u oktobru ćemo svi saznati šta je i kako je, i slaviti" , dodala je ona.

Izvor: Lepa&Srećna