Autobiografija Ace Lukasa uzdrmala je mnoge aktere koji su se našli u knjizi. Pevač je bez ustezanja otkrio brojne detalje iz privatnog života, a pisao je i o svojim ljubavima, ponajviše o bivšoj supuzi Sonji, s kojom je imao brojne nesuglasice. On je otkrio da je zbog nameštaljki napustio Zvezde Granda, ali i otkrio pravi razlog sukoba sa Lepom Brenom.

 Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. "Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

"Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija (prim.aut. poznati košarkaš sa kojim je Sonja bila u šemi po Lukasovim rečima). Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman",napisao je Lukas u knjizi, te istakao da su se Živojinovići družili s njim samo iz koristi i da su ga Filip i Aleksandra Prijović pozvali na svadbu samo kako bi im pevao, a ne kao prijatelja porodice.

 "Između posla i prijateljstva opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.

‘Znaš ko me je zvao na svadbu?‘ - pitao me je Šaban. ‘Znam. Brena i Boba‘.

‘Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dve pesme da otpevam na svadbi‘.

"Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice‘, napisao je Lukas u svojoj knjizi. Sve zanima šta porodica Živojinović ima da kaže na tu temu, a Aleksandra Prijović je direktno odgovorila Lukasu.

" Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost , nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumeva se da ču otpevati nešto", rekla je za "Svet" Prija. 

 Izvor: Lepa&Srećna