Devedesete godine prošlog veka obeležili su turbulentni događaji ali i lepe devojke čiji izgled ni decenijama kasnije niko nije mogao da nadmaši. Mnoge od beogradskih lepotica život su nastavile van granica Srbije, a jedna od njih je i nekadašnja manekenka Sandra Drašković. Zbog saradnje s poznatim modnim brendom nosila je nadimak Sani Armani.

 Lepa plavuša koja je tada bila omiljeno televizijsko lice, pojavila se u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Prođi sa mnom kroz crveno". Partner joj je bio fudbaler Nikola Lazetić, a među njima su se brzo javile emocije, pa su uplovili u brak. Nisu dugo opstali zajedno, a o sinu Luki danas pojednako brinu.

Sandra od razvoda nije predstavljala javnosti nijednog partnera niti je davala izjave za domaće medije. Kakav život vodi "preko okeana", možemo samo da naslutimo na osnovu fotografija koje objavljuje na Instagram.

"I dalje mislim da je brak odličan kada je u pitanju prava osoba. Ne bežim od toga, ali sada nemam nikakve planove. Ako se desi, desi se. Ako ne, dobro je i ovako. I do sada mi je sve dolazilo spontano" izjavila je Sandra Drašković u jednom intervjuu.

Instagram/Sandra Draskovic Sani Armani živi pravi američki san. Beograd je zamenila Los Anđelesom, gde radi kao filmski producent.

Sandra od razvoda nije predstavljala javnosti nijednog partnera niti je davala izjave za domaće medije. Kakav život vodi "preko okeana", možemo samo da naslutimo na osnovu fotografija koje objavljuje na Instagramu.

 Izvor: Lepa&Srećna