Stoni tenis, stoni fudbal, sunčanje uz najukusnije burgere, savršeni kokteli centralnog šanka, Crna Ovca i njihovi sladoledi - mislim da je već dovoljno razloga!

Ako ste ipak pravi burger-ljubitelj otkrićemo vam i sledeće: u subotu će biti zvanično proglašenje pobednika festivala! Sigurno ne želite da propustite da probate najukusniji burger zalogaj - zato vas čekamo na dobro poznatoj lokaciji!

Žurka na otvorenom i dobra muzika daleko se čuje, ali nam slobodno priđite bliže: jer je u subotu za trakom DJ Ognjen Igranka, a u nedelju od 15 časova đuskamo uz Jo.hanu, a zatim od 19h kreće Spacewalker matine djing - žurka ne prestaje!

Zabava traje tokom celog dana, a čekaju vas i gosti iznenađenja. Ako sretnete neke poznate gradske face - zaustavite ih i zabavite se zajedno uz besplatna Beer pong takmičenja ili Sony na štandovima sponzora.

Promo Stoni tenis, stoni fudbal, sunčanje uz najukusnije burgere, savršeni kokteli centralnog šanka, Crna Ovca i njihovi sladoledi - mislim da je već dovoljno razloga!

 Ulaz je besplatan za sve, a vi budite prvi koji će znati sve o dešavanjima na najukusnijem festivalu u Beogradu - pratite Burger Fest Instagram stranicu.

DISCLAIMER: Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa. Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.