Mnoge dame bi jedva dočekale da bude obelodanjeno da su baš one ukrale srce zavodniku kao što je Saša Kovačević, ali ne i Zorana Tasovac. Bivša misica nije želela da se eksponira u medijm, pa je par u početku svoju vezu skrivao od javnosti.

"Ona je jedna skromna i normalna devojka, koja nije u nekim današnjim modernim trendovima, nju to ništa ne zanima. Meni je na neki način i to prijalo, što je ne zanima taj neki javni svet. Ne pati od toga da bude u novinama, da bude viđena. Ona se krila prvih sedam, osam meseci. Nisu ljudi ni znali da smo zajedno. Pojavili smo se prvi put na otvaranju mog restorana",  izjavio je pevač svojevremeo u jednoj emisiji a danas ne štedi komplimente na račun svoje izabranice. On je priznao da mu je Zorana naveća podrška ali i najoštriji kritičar.

"Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom", rekao je za Alo! Saša i otkrio zbog čega se sukobljavaju.

"Često imamo nesuglasice, ali oboje sve radimo zarad istog interesa i u tome je suština. Znam da mi ona želi najbolje, tako da pravimo kompromis. Zorana uvek ima zamerke i na pesme i na ideja za spot, voli da bude po njenom", objašnjavao je pevač, pa nastavio:

"Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja",  iskren je bio Kovačević.

Da su Saša i Zorana zaista savršen par, dokazuje i odnos koji je pevač izgradio s njenom ćerkom Iskrom, koju je dobila tokom braka s Bogdanom Srejovićem, sadašnjim dečkom Cece Ražnatović.

 "Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to", rekao je Saša jednom prilikom.

 Izvor: Lepa&Srećna