Tanja Savić je, nakon godinu i po dana mučne borbe, uspela da zagrli svoje sinove Maksima i Đorđa. Njih je otac Dušan Jovančević početkom 2020. godine odveo u Australiju bez pevačicinog znanja i od tada ona nije imala priliku da ih vidi.


Najzad, mesecima kasnije, ponovo je srećna. Sinovi su u Srbiji, a Tanja im je obezbedila novi dom u Smederevu. U javnosti su se pojavile glasine da je kupila celu zgradu, ali ona tvrdi da je ovu nekretninu pazarila na rate jer dugo nije radila.

"Ma kakva zgrada, pogotovo kad mesecima nisam radila. Kad sam se oslobodila svih strahova i osetila da moj život niko ne kontroliše, kao da je Bog spustio ruku na mene i rekao: "Devojčice, prati me, veruj mi, i sve će biti u redu". Po oglasima sam gledala stanove, računala šta sebi mogu da priuštim, pitala se šta može na rate", rekla je za "Hello" pevačica, koja se za ovu lokaciju odlučila kako bi bila blizu porodičnog doma u selu Radinac. Tanja se osvrnula i na razvod od supruga i istakla da će sve biti brzo gotovo.

 "To će biti po kratkom postupku. Prema australijskim zakonima, supružnicima se ostavlja godinu dana da razmisle i eventualno se pomire. Iza nas je više od tih godinu dana, tako da neće biti problema",  rekla je Tanja.

 Izvor: Lepa&Srećna