Ćerka poznatog estradnog para Luna Đogani, nedavno se porodila tačnije 15. juna i na svet donela ćerkicu Miju Miljković. Emocije su preplavile i nju i njene bliske osobe, a sada se prisetila jedne fotografije iz porodičnog albuma i to podelila sa svima.

Na slici koju je objavila na svom Insatgram storiju Luna se nalazi sa Gagijem i Anabelom. Uz fotografiju iz detinjstva je išla pesma "Želim da budem sa tobom ovu noć", a dodala je i par reči:

"Kažu da si emotivan tih "nekoliko" dana posle porođaja, ne možeš da kontrolišeš svoje emocije i osećanja, ja evo, od tog dana nisam tužna, niti imam loše emocije, već one predivne, najlepše, neopisive. Ali od tog dana, često mi je ova slika u glavi, i često je gledam. Šta je u stvari život i šta nas čini srećnima. Eto", napisala je Luna Đogani na Instagramu.

luna djogani insatgram
Printscreen/ Insatgram Luna Đogani 

Nedavno su ona i njen izabranik Marko Miljković gostovali u Amidži šouu, a Miljković je tada istakao da je u sjajnim odnosima sa Gagijem, a da se sa Anabelom neće pomiriti:

"Kao što smo Gagi i ja, Anabela i ja nećemo biti nikad. Nema šta da se smeškamo. Možemo da odnos gradimo kroz poštovanje, ljubav između nas nećete videti nikad. Zbog Lune i Mije ćemo graditi svoj odnos, poštovanje, pomirenje, poverenje. Nema potrebe da ima ljubavi. Luna je do sad imala teret".

Nakon toga Luna se nadovezala i opisala teške trenutke kroz koje su prolazili.

"Meni je najteže, to je moja majka, uvek će to biti, i za mene je najbolja majka, kakve god situacije mi imali. On je moj muž, volim ga najviše na svetu. Uvek je taj pritisak, kako će da se oseća ona, kako će on".

Izvor: Lepa&Srećna