Poznata folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je proslavila svoj 48. rođendan. Spekuliše se da nije želela da slavi, s obzirom na to da su u proteklih mesec dana imali 2 velika slavlja, Anastasijin i Željkov rođendan.

Proslava je bila veoma glamurozna, a evo ko je organizovao sve.

"Veljko i Tasa su prvo pričali sa Cecinim dečkom Bogdanom, pa su se dogovorili da pred proslavu odu iz kuće na nekoliko sati da bi oni sve postavili i sredili. Srejović je sa Cecom otišao do jednog beogradskog restorana jer ju je zamolio da bude tu pošto je u pitanju sklapanje jednog poslovnog projekta, pa ga je ispoštovala. Ona je svakako planirala veselje u krugu porodice, skromnije nego prethodnih godina, pa je bila tu dok je tokom dana na kućnu adresu stizao ketering, međutim, nije ni slutila da joj deca nešto više spremaju", govori za "Kurir" izvor blizak porodici Ražnatović.

Nakon što se Ceca vratila, usledilo je veliko iznenađenje.

"Kad se Ceca vratila, Bogdan ju je pustio da sama uđe u sobu gde su bili Tasa i Veljko. S njima su bila i deca sestre Lidije, pa su joj svi čestitali rođendan u isto vreme. Postavili su dekoracije, pustili muziku, a na stolu je stajala torta koju su sami naručili specijalno za nju. Lidija im je pomogla da sve lepo postave, pa je s Anastasijom stigla i da zajedno odu kod frizera da bi se sredile za žurku. Od 21 sat su počeli da pristižu prvi gosti, a Ceca nije znala šta ju je snašlo", objasnio je izvor.

Poznato je da su Ceci Ražnatović deca na prvom mestu, da je vezana porodicu, a oni su joj sada dokazali i da je ona njima veoma važna.

"Po ko zna koji put Ceci su deca pokazala da im je ona na prvom mestu i da su spremni za nju da urade sve, kao i ona za njih. Najbliži prijatelji, kao i kolege sa estrade, rado su se odazvali Tasinom i Veljkovom pozivu, a kada ih je pevačica videla kako ulaze, bila je iznenađena kako su deca uspela da je prevare i sve tajno odrade."

 Reakcija folk pevačice je bila očekivana, a žurka je bila nezaboravna.

"Ceca je samo grlila i ljubila svoju decu i isticala kako se ponosi njima. Kada se popila koja čaša više, slavljenica se latila mikrofona na nagovor njenih najbližih. Žurka je trajala do jutarnjih sati."

Printscreen/Instagram Ceca Raznatovic cecin rodjendan

Izvor:Lepa&Srećna