Jelena Karleuša važi za ženu od stila, koja kada se pojavi sve ostavi bez daha. Ipak, ona se često pohvali svojim skupim odevnim komadima i cipelama, a javnost misli da ona troši hiljade i hiljade evra na svoje stajlinge.

Uprkos činjenici da su mnogi lukzuzni, unikatni komadi rađeni po njenoj meri, isključivo za nju i da je cifra tih krpica basnoslovna, ona ističe da na njoj nije sve baš uvek markirano i da zna sebe da počasti i jeftinijom garderobom.

"Na meni nije uvek sve skupo i markirano. Trenutno na sebi imam haljinu koja košta nekih dvadesetak evra. Nemam ja problem sa tim. Bitnije mi je kako nešto stoji, a ne koliko košta", rekla je Jelena, a zatim je dodala: "Jako je teško biti u mojoj koži i mogu reći skupo. Održavanje ove kože mnogo košta. Meni se sve gleda i to pod lupom. Nisam uvek zadovoljna svojim izgledom, zato postoje fotošop i estetska hirurgija".

Njena svetlozelena haljina od 20 evra, upotpunjena sa velikom šik torbom izgleda ovako.

jelena karleusa haljina
ATA images 

jelena karleusa haljina
ATA images 

Jelena Karleuša je objasnila zbog čega ona više nego bilo koja druga žena mora da vodi računa o izgledu.

"Moj posao zahteva da izgledam jako dobro. Svi nama zameraju kada vide celulit, bore, podočnjake. Da žena izgleda dobro i da se dobro slika apsolutno je sve bitno: da li je raspoložena ili nije, da li je u PMS ili nije, kakvo je svetlo, senka, iz kog ugla se slika, koje je doba dana i tako dalje. Nama se sve slika i podbradak i podočnjaci, a ja se trudim i moram zbog posla kojim se bavim da uvek izgledam dobro. Moje telo ima jedan oblik kad se probudim, a čim popijem čašu vode ili nešto pojedem, poprima drugi oblik. Generalno nije lako biti žena", kaže Jelena Karleuša, prenosi 24sedam.

Izvor: Lepa&Srećna