Voditeljka Lea Kiš doživela je veoma neprijatnu situaciju. Naime, njen telefon je hakovan zbog čega se odmah obratila nadlaženim organima, ali bojazan da njeni privatni podaci i prepiske iscure u javnost još uvek postoji.

Prvo je shvatila da joj je neko preuzeo "Instagram" nalog, a onda je primetila i da druge aplikacije na telefonu ne funkcionišu kako treba.

 "Pa desilo se da mi je hakovan Instagram profil i ne samo to, imala sam određenih problema i sa Viberom, ne bih smela mnogo da pričam o tome jer je sve predato tužilaštvu i nadam se da će vrlo brzo da se otkrije ko stoji iza toga. Na žalost živimo u takvim vremenima da ljude interesuje apsolutno sve kada su u pitanju javne ličnosti. Zbog čega sam ja bila meta, ne znam... Kada dobijem zvaničnu informaciju i kada se završi istraga otkriću vam o čemu se radi", rekla je voditeljka za Grandonline i dodala:

"Vrlo je neprijatan osećaj, jer imate osećaj kao da vam je neko ušao u kuću. Toliko podataka i informacija imate u telefonu da ne znate odakle biste krenuli i kontakata ljudi koji možda ne žele da drugi imaju uvid u naše prepiske i poslovnih mejlova. Vrlo jedna neprijatna situacija", zaključila je Lea.

Izvor: Lepa&Srećna