Vožnja autoputem ka Zagrebu mogla je Hanku Paldum da košta života -  pevačica  je udarila kolima u zaštitnu ogradu i to čak dva puta - prvo u levu pa u desnu ogradu, a zatim se dva puta prevrnula.

U potresnom svedočanstvu, Hanka opisuje detalje nezgode koja joj se desila prošle nedelje. Tvrdi da ne može da objasni zašto je izgubila koncentraciju, nije tražila nikakvu muziku na radiju, nije "kopala" po stvarima na suvozačkom sedištu...

"Gledala sam kuda vozim", ispričala je pevačica za 24.hr. "Ne znam šta me je nateralo da skrenem u ogradu." Najjezivija je činjenica da je mogla da strada upravo na putu gde je već troje njenih dobrih kolega izgubilo život - Emir Hadžihafezbegović, Toše Proeski i Dolores Lambaša.

Kaže da ne zna šta je sa tim putem, ali nešto tu nije normalno. U jednom trenutku je ugledala znak Križa (Križ je obližnje mesto na putu ka Zagrebu) i misli da je to bio neki znak s neba. Prva asocijacija joj je bila krst na grobu, ali ju je Bog ipak sačuvao.  

Kad je naišla prva osoba i ponudila pomoć, bila je vrlo smirena. "Osećala sam se kao da sam samo parkirala vozilo, a ne imala saobraćajku", kaže Hanka.

Izvor: Lepa&Srećna