Nataša Bekvalac 24. oktobra 2018. godine na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta!

Nataša je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.

Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

- Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres - potvrđeno je iz PR službe Nataše Bekvalac.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! TRUDNA MEGAN MARKL UGROŽENA NA PIJACI: ova žena je spasla britansku princezu! (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u "pasatu" engleskih registarskih oznaka koji je bio "do krova natovaren stvarima" i nije imao ni retrovizore!

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!

PageBreak

Vozač automobila koji je udario u pevačicin auto pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuga. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač "pasata" će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, SUPER MODERNA TRUDNICA: mini haljina i frizura s loknama oduševili Instagram (FOTO)

Kako saznajemo, Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta!

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije poveređena.

Kako saznajemo, cela leva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

Izvor: Blic